View Full Version: Sl - JM Liga

Pages :[ 1 ] 2

Dimitri
22 January 2006, 16:50
5-1 pt jm
Hunt vs Tyr
Isome vs Alex
Dimi vs Omy - not included
Maxx vs Marius
Naga vs Arch

http://files.filefront.com/demosace/;4651748;;/fileinfo.html

cod sa editezi si tu posul asta sa pui si demul cu mine

Dimitri
22 January 2006, 17:05
uite si lunk-ul

Hunter
23 January 2006, 01:57
Deci meciu asta a fost cel mai nasol din viata mea , doamne ajuta sa ii faca la 0 RA

Trayus
23 January 2006, 07:04
Pentru mine unul,meciul cu Exile a fost belea.Numai ca Exile a avut cartea castigatoare.

Voi ceilalti - ce vreau sa intelegeti - nu conteaza ca jucati cu Zeal,Khelo sau un incepator.Tratati-i pe toti cu seriozitate.Sa nu mai ajungeti sa ziceti - nu ma lupt cu ala ca ma face,ca e mai bun,etc.etc.....fii asa bun ca sa nu-ti fie teama de nimeni.Cand aveti perioade..mai slabe,experimentati noi lucruri,pentru ca atunci cand veti reveni in forma,aveti avantaje in plus.

Eu va felicit pe toti.Chiar daca am pierdut si meciul asta,de fapt am mai castigat cate ceva.Chiar daca vom iesi pe ultimul loc,cineva trebuia sa fie....ca santem noi...asta e.Capul sus.Ne va veni si noua vremea.Si in vremea aia,fiecare din voi va fi evoluat si nu-i va fi teama de nimeni,de aceea vom castiga. smile.gif

Isome
23 January 2006, 08:04
nush sigur dk am facut...ma uit acum ;D

Maxx Forte
23 January 2006, 08:05
QUOTE (Trayus @ Jan 23 2006, 02:04 PM)
Pentru mine unul,meciul cu Exile a fost belea.Numai ca Exile a avut cartea castigatoare.

Voi ceilalti - ce vreau sa intelegeti - nu conteaza ca jucati cu Zeal,Khelo sau un incepator.Tratati-i pe toti cu seriozitate.Sa nu mai ajungeti sa ziceti - nu ma lupt cu ala ca ma face,ca e mai bun,etc.etc.....fii asa bun ca sa nu-ti fie teama de nimeni.Cand aveti perioade..mai slabe,experimentati noi lucruri,pentru ca atunci cand veti reveni in forma,aveti avantaje in plus.

Eu va felicit pe toti.Chiar daca am pierdut si meciul asta,de fapt am mai castigat cate ceva.Chiar daca vom iesi pe ultimul loc,cineva trebuia sa fie....ca santem noi...asta e.Capul sus.Ne va veni si noua vremea.Si in vremea aia,fiecare din voi va fi evoluat si nu-i va fi teama de nimeni,de aceea vom castiga. smile.gif

Si uite intelepciunea... cheers.gif
SL, la treaba! tongue.gif

Isome
23 January 2006, 08:06
nu am demo, sry :-S:-S :-S
ati jucat bine SL dar propun sa scoatem SL din liga sad.gif

Maxx Forte
23 January 2006, 08:07
QUOTE (Isome @ Jan 23 2006, 03:06 PM)

Presupun ca vrei sa stergi asta dry.gif

Isome
23 January 2006, 08:12
QUOTE (Maxx Forte @ Jan 23 2006, 03:07 PM)
QUOTE (Isome @ Jan 23 2006, 03:06 PM)
ati jucat bine SL dar propun sa scoatem SL din liga  sad.gif

Presupun ca vrei sa stergi asta dry.gif

presupui gresit
vb cat se poate de serios

Hunter
23 January 2006, 08:13
QUOTE (Isome @ Jan 23 2006, 01:06 PM)
nu am demo, sry :-S:-S :-S

Nu vom scoate SL din liga , nu va faceti griji jucam tot , chiar dak scoatem intre 0 si 6 puncte luptam tot k nu suntem lasi