View Full Version: Magneto klefths

Pages :[ 1 ]

brav4heart
23 January 2007, 02:57
Pou lete kata tis 9 h wra to prwi grafh enas Magneto WTS +29 arcana parakseneuomai egw tou stelnw pm kai tou lew poso?
Mou leei 6k medals + 40kk tou lew ok
TO eida kai trade kai htane kokkino +29
Kai me to pou pataw ok den htane ka8olou + Eklepse kai ena allo paidi ton nekrokandilis Parakalw na epistrafoune ta 6k medals m pou exw gami8ei gia na ta mazeuw!
http://img258.imageshack.us/img258/6420/shot000013to.png

http://img248.imageshack.us/img248/4526/shot000024jl.png

Episis Eklepse apo polla paidia medals. Opws kai enas statikk klebei apo oti ema8a kai exei to +50

@publisar
23 January 2007, 04:41
1)epidei mpeneis kai sto irc kai m to eipes re c omos polli brizeis:D ti s eftege i mana t twra tespa afou o maigaver ton ebale jail gg bebea kallo 8a einai otan ginonte auta na ta lete amesws min ta kanoun trade se allon char wink.gif

WTS arkana +50 5k medal:D egw eimai pio fthnos eides?;)oxi plaka kanw apla kai apo ta 6k medal p s zitage eprepe na to katalabeis;)Auta girw sta 9k pane tespa cya

brav4heart
23 January 2007, 05:05
re c o allos epeidh 8elei 5k gia to +50 to dinei to +29 4k medals
ALLA EGW 8ELW TA MEDALS M LIWNW KA8HMERINA KAI TO KSERETE ALLA MEDALS 8ELWEWWW TA MEDALS M

Re melady kane kati gmt... eixa gami8ei na mazeuw medals dld 8k pane ston aera?

levathian
23 January 2007, 06:48
polles fores ginetai to e3hs opote prosexete exw dei kai egw tetoious trampoukous

Kanoun trade => to blepeis les "A!!!! WRAIA"
sou kanei CANCEL kai meta otan sou 3anakanei TRADE den koitas apo thn
blakeia sou synh8ws ean ontws einai to +29 kai sou bazei o typos ena aplo me SA mono
opote meta to TRADE to blepeis kai 3ekinas thn gkrinia peri KLOPHS...xmmmm dry.gif dry.gif
exei pollous tetoious ponhrous apla 8elei ligh prosoxh sad.gif

ta leme

@publisar
23 January 2007, 08:55
QUOTE (levathian @ Jan 23 2007, 11:48 AM)
polles fores ginetai to e3hs opote prosexete exw dei kai egw tetoious trampoukous

Kanoun trade => to blepeis les "A!!!! WRAIA"
sou kanei CANCEL kai meta otan sou 3anakanei TRADE den koitas apo thn
blakeia sou synh8ws ean ontws einai to +29 kai sou bazei o typos ena aplo me SA mono
opote meta to TRADE to blepeis kai 3ekinas thn gkrinia peri KLOPHS...xmmmm dry.gif dry.gif
exei pollous tetoious ponhrous apla 8elei ligh prosoxh sad.gif

ta leme

Oxi sto sigkekrimeno pextike allo pragma:( Den ton piasane xazw:Dan ton pianane xazw den 8a ton ebaze jail o magaiver ton allon;)

Bebea kapoioi ta bug ta exoun gia na ta xrisimopoioiun pros simferon tous

@publisar
23 January 2007, 08:57
QUOTE (brav4heart @ Jan 23 2007, 10:05 AM)
re c o allos epeidh 8elei 5k gia to +50 to dinei to +29 4k medals
ALLA EGW 8ELW TA MEDALS M LIWNW KA8HMERINA KAI TO KSERETE ALLA MEDALS 8ELWEWWW TA MEDALS M

Re melady kane kati gmt... eixa gami8ei na mazeuw medals dld 8k pane ston aera?

E 8a sta dwsei o gm afou apodixtike auto....aplla prepei na milise kai me magaiver.

greatnecro
23 January 2007, 09:59
1on) o admin pisteyo na mhn osu dosei entelos tpt...... 2on) egw (akoma) den gnwrizo kanena bug me trades... den ginete na blepeis +29 kai na einai ena aplo arcana..... tespa alla mporei kai na exeis dikio.... alla na ekfrazese ligo pio oraia plz.... edo den einai PM..... forum einai.... dry.gif