View Full Version: exw 3enerwsei
Pages :[ 1 ]
Kotopoulitsa
20 January 2007, 21:59
geia sas exw ena megalo problima kai exw nevriasei para polu..loipon to problima ine me ta recs....3 fores exo fularei me recs kai 3 fores mou xa8ikan otan pira pk enan (flagarismeno) peite mou pos ginete na skotwnw enan flagarismeno kai na perno pk??? dld eleos.
p.s.1 boi8iste me pls
p.s.2 martyres se afta ta peristatika ine arouna2,modafaka,greatnecro
greatnecro
20 January 2007, 23:08
vasika exw 3enerwsei polu.....prin 4 meres sto varka me hitare o arouna2 kai flagare pano mou..den to skeftika ka8olou kai katef8eian ton killara...o arouna2 me hitare kai aftos (dld egine ena aplo pvp).. kai pira karma mprosta ston kotopoulitsa (dld recs giok)...ti soi pvp server ine otan perneis pk se flagarismeno.. sugnwmh kurie admin alla o server den prepei na legete l2archon pvp server alla prepei na legete l2archon pk server!! i aliws uparxei kai i defterh apilogh sas na min uparxoun ta recs apla...
Cry
26 January 2007, 00:14
| QUOTE (greatnecro @ Jan 21 2007, 04:08 AM) |
| vasika exw 3enerwsei polu.....prin 4 meres sto varka me hitare o arouna2 kai flagare pano mou..den to skeftika ka8olou kai katef8eian ton killara...o arouna2 me hitare kai aftos (dld egine ena aplo pvp).. kai pira karma mprosta ston kotopoulitsa (dld recs giok)...ti soi pvp server ine otan perneis pk se flagarismeno.. sugnwmh kurie admin alla o server den prepei na legete l2archon pvp server alla prepei na legete l2archon pk server!! i aliws uparxei kai i defterh apilogh sas na min uparxoun ta recs apla... |
sure omws mazepses esy medals gia oti 8es kia twra no recs:P
@Melady
26 January 2007, 06:12
| QUOTE |
| geia sas exw ena megalo problima kai exw nevriasei para polu..loipon to problima ine me ta recs....3 fores exo fularei me recs kai 3 fores mou xa8ikan otan pira pk enan (flagarismeno) peite mou pos ginete na skotwnw enan flagarismeno kai na perno pk??? dld eleos. |
To sigouro einai oti den sxediastike oste na "antidra" etc o server. Mou proksenei aporia pou symvainei kati tetoio k sas yposxomai na to elegkso.
dreli0n
26 January 2007, 10:21
Den iparxi kanena provlima me ta rec. an exete peksi kai alous servers me rec sinveni to idio dld ama exis rec kai paris pk ta rec xanonte .
Kotopoulitsa
26 January 2007, 10:25
drelion nomizo oti den katalabes kala i den diavases kala to topic...mas xtipane kai flagaroun kai otan tous xonoume pernoume pk.....katalabes??? (PERNOUME PK TOUS FLAGARISMENOUS) nomizo twra 8a katalabes